szu_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۳۰ - ۱۴:۸
جلسه برنامه عمل ملی

نخستین جلسه برنامه عمل ملی 2، مشارکت دولتداری باز افغانستان(OGP) تحت ریاست معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی دایر گردید:

این جلسه به هدف بازنگری و انکشاف 30 نصاب تعلیمی و تحصیلی در مطابقت با نیاز بازار کار و همچنان چگونگی تطبیق تعهدات وزارت های معارف و تحصیلات عالی با حضور داشت نمایندگان وزارت معارف، سکرتریت دولتداری باز، جامعه مدنی و جندر وزارت تحصیلات عالی تدویر یافت.
دکتور احمد سیر مهجور معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی در رابطه به بازنگری و انکشاف نصاب های تحصیلی و نهایی سازی نصاب ها معلومات داده گفت که در برنامه مشترک دولتداری باز، کمیته های تخنیکی و تخصصی از چهره های اکادمیک، محققین، اعضای جامعه مدنی، متخصصین بین المللی و نمایندگان سکتور عامه و خصوصی شرکت دارند؛ تا موارد عمده از جمله مدیریت برنامه ها و مدیریت پروژه ها در انکشاف نصاب مورد غور و بررسی قرار گیرند.
معین مالی و اداری گفت که در برنامه نخست مشارکت دولتداری باز وزارت های معارف و تحصیلات عالی تعهدات بزرگی را عملی نمودند. وی خاطر نشان ساخت که طی 18 ماه آینده دستاورد های زیادی در این عرصه حاصل خواهد شد.
دکتور مهجور در این جلسه بر گسترش روابط و همکاری ادارات ذیربط در زمینه تاکید نموده، خواهان حضور پر رنگ کادر های متخصص از جامعه اکادمیک و نمایندگان جامعه مدنی شد.
همچنان اشتراک کنندگان طرح ها و نظریات سازنده شان را ارایه نموده خواهان انکشاف نصاب تعلیمی و تحصیلی بر اساس نیازمندی های جامعه شدند.
قابل ذکر است که برنامه عمل ملی-1 مشارکت دولتداری باز افغانستان، نظارت بر کیفیت و شفافیت تعلیم و تحصیل در وزارت های معارف و تحصیلات عالی بود که موفقانه به اتمام رسید.

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۰/۱/۲۱ - ۱۵:۴
Background image

د شیخ زاید پوهنتون متقاعدینو او په چارو کې مخکښو استادانو ته ستاینلیکونه ورکړل شول

نن ورځ پنجشنبې(۱۹/حمل/۱۴۰۰)د خان عبدالصمدخان اڅکزي د غونډو په تالار کې د شیخ زاید پوهنتون متقاعدینو او په چارو کې مخکښو یو شمیر استادانو ته د غونډې په ترڅ کې ستاینلیکونه د ښه تشویق په. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۹:۵۳

د شیخ زاید پوهنتون خزانې سمستر ازموینې پیل شوې

نن ورځ(۱۴۰۰/۱/۱۵)لمریز لیږیز کال د لوړو زده کړو وزارت د رهبرۍ شورا او د شیخ زاید پوهنتون د ازموینو عمومي کمیټې د پریکړې پر اساس خزانې ازموینې پیل شوې

پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۲ - ۱۱:۱۱
Background image

د جیولوجیستانو د نړیوالې ورځې په مناسبت د معدنونو ریاست او د شیخ زاید پوهنتون ترمنځ د همکاریو هوکړه لیک لاسلیک شو

تیره ورځ(۱۱ حمل ۱۴۰۰)چهارشنبه د جیولوجیستانو نړیوالې ورځې په مناسبت د امام ابوحنیفه رح د غونډو په تالار کې د ټولنیزو علومو اړوند د تاریخ او جغرافیې څانګې او د خوست ولایت د معدنونو ریاست. . .

BACK TO NEWS