ریاست تضمین کیفیت و اعتباردهی وزارت محترم تحصیلات عالی در سال ۱۴۰۲ هـ.ش پوهنتونهای معتبر کشور را بررسی و ارزیابی نمود

szu_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۰ - ۱۰:۵۸
321

 که از جمله پنج پوهنتون معتبر کشور، اعتبارعلمی و اکادمیک خویش را بدست آورد، که خوشبختانه پوهنتون شیخ زاید در بین این پنج پوهنتون معتبر و بزرگ نیز جای دارد. بنا براین اساس در یک مجلس برگزار شده، ادارهی پوهنتون شیخ زاید جهت این دستآورد علمی و سند اعتبار اکادمیک تقدیر شد. مجلس یادشده که از سوی وزارت محترم تحصیلات عالی در پوهنتون کابل در تالار حضرت امام قتیبه بن سعید رحمه الله ترتیب و برگزار شده بود، که گیرندگان سند اعتبار علمی و اکادمیک مورد تقدیر و ستایش تحصیلات عالی قرار گرفت. ادارهی پوهنتون شیخ زاید این خوشحالی و دستآورد دوباره را به تمام هموطنان و به ویژه به وزارت محترم تحصیلات عالی و به تمام اعضا و خانوادهی علمی خویش تبریک و تهنیت میگوید و کوشش میدارد که در سال جاری ۱۴۰۳ هـ.ش در سطح کشور مقام اول و در سطح منطقه راه اعتبارعلمی و اکادمیک خویش را پیداکند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۴:۵۵
Background image

برای شفاخانه تدریسی دواها ''دارو'' به ارزش پنج و نیم میلیون افغانی خریداری شد.

برای شفاخانه تدریسی پوهنتون شیخ زاید، ۱۴۹ قلم دوا به ارزش پنج و نیم میلیون افغانی خریداری گردید. در این دواهای خریداری‌شده، انواع مختلف دوا شامل است که با آن، دواخانه شفاخانه تدریسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۴:۵۰
Background image
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۰ - ۱۰:۵۸
Background image

ریاست تضمین کیفیت و اعتباردهی وزارت محترم تحصیلات عالی در سال ۱۴۰۲ هـ.ش پوهنتونهای معتبر کشور را بررسی و ارزیابی نمود

 که از جمله پنج پوهنتون معتبر کشور، اعتبارعلمی و اکادمیک خویش را بدست آورد، که خوشبختانه پوهنتون شیخ زاید در بین این پنج پوهنتون معتبر و بزرگ نیز جای دارد. بنا براین اساس در یک مجلس. . .

BACK TO NEWS