د لوړو زده کړو وزارت د بشري سرچینو هیئت له شیخ زاید پوهنتون څخه لیدنه وکړه.

خميس, فبراير 02 2023 11:14 صباحا
تشکیل

نن ورځ د لوړو زده کړو وزارت هیئت له شیخ زاید پوهنتون له بېلا بېلو پوهنځیو څخه لیدنه وکړه. یاد هیئت چې د شیخ زاید پوهنتون علمي چارو مرستیال پوهنمل عبدالطیف رحیمي، مالي او او اداري چارو مرستیال مولوي محمد شفیق رشاد او محصلانو چارو مرستیال پوهنیار مـ.جاهد همت یار یې ملتیا کوله د شیخ زاید پوهنتون له پوهنځیو، د پوهنځیو کتابتونونو، لابراتوارونو څخه لیدنه وکړه او د پوهنتون په هره برخه کې یې د استادانو او مامورینو د خالي او ضرورتي بستونو برخو کې یې معلومات راټول کړل، ترڅو د لوړو زده کړو وزارت لخوا په دې اړه تصمیم ونیول شي.

szu2

د نشراتو، اطلاعاتو او عامه اړیکو آمریت

Latest news

اثنين, أبريل 08 2024 10:58 صباحا

جامعة الشيخ زايد مرة أخرى حصلَتْ على الاعتماد العلمي الأكاديمي على مستوى البلد.

قامت رئاسة ضمان الجودة والاعتماد بوزارة التعليم العالي عام 1402هـ بإجراء تقييم لتأمين شهادة الاعتماد الأكاديمي الكامل لجامعات البلد المرموقة، وفي هذا الصّدد خمس جامعات البلد المرموقة. . .